تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و رانندگی افراد-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و رانندگی افراد

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت، تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و نحوه رانندگی افراد را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی«شهر امن» به موضوع تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی در رانندگی اشاره و اظهار داشت: جدای از اینکه استفاده از مواد مخدر جزء دین و اخلاق ما نیست، استفاده از این مواد در رانندگی به صورت مستقیم بر روی تمرکز و حواس راننده تأثیرگذار می‌گذارد.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروزه رانندگی جزء کار‌های روزانه و به عنوان یک عادت شده است و افراد به توانایی، تبحر و مهارت خود اطمینان داشته و فکر می‌کنند که این مهارت را دارند و خیلی‌ها هم به صورت عادی و روزانه این کار‌ها را انجام داده و در ضمیر ناخودآگاه رانندگی ثبت شده است.

 

وی افزود: ترمز گرفتن، دنده زدن و گاز دادن جزیی از ضمیر ناخودآگاه در رانندگی است؛ وقتی هم که به چراغ قرمز می‌رسیم توقف کرده و پشت وسایل نقلیه ایستاده و با سبز شدن چراغ حرکت می‌کنیم.

 

سرهنگ مؤمنی تصریح کرد: اینها همه در ضمیر ناخودآگاه ما ثبت شده است؛ اما غافل از اینکه چه اقدامی می‌کنیم، چه کارمهمی انجام می‌دهیم، از غرب به شرق تهران تردد می‌کنیم، مسافرت می‌رویم یا از یک شهر به شهر دیگر می‌رویم.

 

سرهنگ مؤمنی با بیان اینکه ما در رانندگی نیاز به تمرکز داشته و باید یک تصمیم لحظه‌ای بگیریم و واکنش سریع و آنی داشته باشیم، افزود: مثلاً اگر بچه‌ای به صورت ناگهانی وارد تقاطع شود و جلوی ما باشد باید تصمیم لحظه‌ای بگیریم؛ اگر باری از وسیله‌ای در حرکت بیفتد باید واکنش لحظه‌ای و عکس العمل بجا و درست انجام دهیم و همه اینها نیاز به تمرکز دارد و باید تمام حواسمان را به رانندگی اختصاص دهیم.

 

وی گفت: جدای از اینکه استفاده از موادمخدر جزو دین و اخلاق ما نیست، استفاده از این مواد در رانندگی به صورت مستقیم بر روی تمرکز و حواس راننده تأثیرگذار می‌گذارد.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: اگر راننده‌ای از این مواد استفاده کند مسلماً قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست می‌دهد و تمرکز وی بر هم می‌خورد و حتماً آن تصمیم لحظه‌ای را که باید بجا و به موقع اتخاذ کند نمی‌تواند بگیرد و واکنش سریع داشته باشد و به همین خاطر مصرف موادمخدر و روان گردان و مشروبات الکلی در حین رانندگی ممنوع است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار